چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | 1392.0 | 6 | شبکه عصبی مصنوعی | ||
Q1 | 1391.82 | 11 | بادام | ||
Q1 | 1391.5 | 4 | عملکرد اسانس | ||
Q1 | 1391.5 | 4 | نفوذپذیری | ||
Q1 | 1391.5 | 4 | پرایمینگ | ||
Q1 | 1391.5 | 4 | یونجه | ||
Q1 | 1391.0 | 4 | آفلاتوکسین | ||
Q1 | 1390.75 | 4 | سیلیس | ||
Q1 | 1390.67 | 6 | تراکم کاشت | ||
Q1 | 1390.22 | 18 | پسته | ||
Q1 | 1390.0 | 4 | متانول | ||
Q1 | 1389.78 | 9 | کود دامی | ||
Q1 | 1389.75 | 4 | فلزات سنگین | ||
Q1 | 1389.62 | 8 | تنش شوری | ||
Q1 | 1389.6 | 5 | رگرسیون گام به گام | ||
Q1 | 1389.5 | 4 | سولفات روی | ||
Q1 | 1389.44 | 9 | زئولیت | ||
Q1 | 1389.4 | 5 | کلروفیل | ||
Q1 | 1389.29 | 7 | عملکرد روغن | ||
Q1 | 1389.26 | 31 | نیتروژن | ||
Q1 | 1389.25 | 4 | اسانس | ||
Q1 | 1389.25 | 4 | بهره وری آب | ||
Q1 | 1389.25 | 4 | سورگوم علوفهای | ||
Q1 | 1389.2 | 5 | عملکرد غده | ||
Q1 | 1389.18 | 22 | تراکم بوته | ||
Q1 | 1389.14 | 7 | همبستگی | ||
Q2 | 1389.12 | 8 | روی | ||
Q2 | 1389.06 | 17 | گلرنگ | ||
Q2 | 1389.0 | 4 | جداسازی | ||
Q2 | 1389.0 | 5 | رسوب | ||
Q2 | 1389.0 | 5 | رواناب | ||
Q2 | 1389.0 | 6 | محلول پاشی | ||
Q2 | 1388.86 | 7 | عملکرد و اجزای عملکرد | ||
Q2 | 1388.8 | 5 | انبارمانی | ||
Q2 | 1388.75 | 4 | اجزا عملکرد | ||
Q2 | 1388.75 | 4 | سایکوسل | ||
Q2 | 1388.67 | 9 | پتاسیم | ||
Q2 | 1388.67 | 6 | کنجد | ||
Q2 | 1388.62 | 8 | خواص فیزیکی | ||
Q2 | 1388.62 | 8 | درصد روغن | ||
Q2 | 1388.57 | 30 | رقم | ||
Q2 | 1388.5 | 4 | خوزستان | ||
Q2 | 1388.5 | 4 | مدل ریاضی | ||
Q2 | 1388.4 | 5 | شاخص سطح برگ | ||
Q2 | 1388.38 | 42 | ذرت | ||
Q2 | 1388.36 | 11 | ایران | ||
Q2 | 1388.33 | 15 | تراکم | ||
Q2 | 1388.33 | 9 | فسفر | ||
Q2 | 1388.31 | 67 | عملکرد دانه | ||
Q2 | 1388.25 | 4 | تجزیه همبستگی | ||
Q2 | 1388.25 | 4 | توتون | ||
Q2 | 1388.25 | 4 | خواص مکانیکی | ||
Q2 | 1388.25 | 4 | ذرت شیرین | ||
Q2 | 1388.25 | 4 | ورمی کمپوست | ||
Q2 | 1388.2 | 5 | تنش کم آبی | ||
Q2 | 1388.17 | 6 | تغییر اقلیم | ||
Q2 | 1388.13 | 30 | برنج | ||
Q2 | 1388.09 | 11 | تجزیه علیت | ||
Q2 | 1388.0 | 7 | آرایش کاشت | ||
Q2 | 1388.0 | 4 | بیوماس | ||
Q2 | 1388.0 | 9 | ذرت دانهای | ||
Q2 | 1388.0 | 4 | رشد | ||
Q2 | 1388.0 | 4 | گلرنگ بهاره | ||
Q2 | 1388.0 | 4 | گندم دوروم | ||
Q2 | 1387.92 | 37 | تنش خشکی | ||
Q2 | 1387.91 | 23 | آفتابگردان | ||
Q2 | 1387.91 | 34 | تاریخ کاشت | ||
Q2 | 1387.86 | 7 | شاخص برداشت | ||
Q2 | 1387.83 | 6 | کود نیتروژن | ||
Q2 | 1387.8 | 5 | بذر | ||
Q2 | 1387.8 | 5 | زیتون | ||
Q2 | 1387.77 | 44 | کلزا | ||
Q2 | 1387.75 | 4 | تبخیر و تعرق | ||
Q2 | 1387.75 | 4 | جوانه زنی بذر | ||
Q2 | 1387.75 | 4 | درجه بندی | ||
Q2 | 1387.75 | 16 | سویا | ||
Q2 | 1387.75 | 8 | ژنوتیپ | ||
Q2 | 1387.6 | 5 | سیر | ||
Q2 | 1387.5 | 4 | الگوی کشت | ||
Q2 | 1387.5 | 4 | تبدیل برنج | ||
Q2 | 1387.5 | 10 | تنش آبی | ||
Q2 | 1387.5 | 4 | کشت مخلوط | ||
Q2 | 1387.47 | 15 | اجزای عملکرد | ||
Q2 | 1387.43 | 7 | گندم نان | ||
Q2 | 1387.33 | 6 | روغن | ||
Q2 | 1387.33 | 6 | میکوریزا | ||
Q2 | 1387.3 | 73 | عملکرد | ||
Q2 | 1387.25 | 8 | زیره سبز | ||
Q2 | 1387.25 | 4 | مدل فیزیکی | ||
Q2 | 1387.23 | 26 | سیب زمینی | ||
Q2 | 1387.22 | 9 | دور آبیاری | ||
Q2 | 1387.17 | 6 | ارقام | ||
Q2 | 1387.14 | 7 | بسته بندی | ||
Q2 | 1387.14 | 14 | جوانه زنی | ||
Q2 | 1387.04 | 23 | شوری | ||
Q2 | 1387.04 | 50 | گندم | ||
Q2 | 1387.0 | 7 | پایداری | ||
Q2 | 1386.9 | 10 | گوجه فرنگی | ||
Q2 | 1386.8 | 5 | علف هرز | ||
Q2 | 1386.8 | 5 | پوشش پلی اتیلن | ||
Q2 | 1386.78 | 9 | آبیاری بارانی | ||
Q2 | 1386.75 | 4 | الگوی کاشت | ||
Q2 | 1386.75 | 4 | مقاومت برشی | ||
Q2 | 1386.71 | 7 | پنبه | ||
Q2 | 1386.69 | 13 | کم آبیاری | ||
Q2 | 1386.6 | 5 | کارآیی مصرف آب | ||
Q2 | 1386.56 | 9 | سیب | ||
Q2 | 1386.56 | 9 | کیفیت | ||
Q2 | 1386.5 | 4 | ارزیابی | ||
Q2 | 1386.5 | 4 | توابع انتقالی | ||
Q2 | 1386.5 | 6 | زمان برداشت | ||
Q2 | 1386.5 | 4 | کانالهای آبیاری | ||
Q2 | 1386.4 | 5 | ازت | ||
Q2 | 1386.4 | 10 | خاک ورزی | ||
Q2 | 1386.38 | 8 | انبارداری | ||
Q2 | 1386.36 | 11 | شبیه سازی | ||
Q2 | 1386.33 | 6 | بهینه سازی | ||
Q2 | 1386.33 | 6 | قارچ کش | ||
Q3 | 1386.25 | 4 | آفات انباری | ||
Q3 | 1386.25 | 4 | گرمادرمانی | ||
Q3 | 1386.2 | 5 | مرکبات | ||
Q3 | 1386.2 | 15 | چغندرقند | ||
Q3 | 1386.0 | 7 | آبیاری جویچهای | ||
Q3 | 1386.0 | 7 | اصفهان | ||
Q3 | 1386.0 | 4 | تبخیر | ||
Q3 | 1386.0 | 4 | زعفران | ||
Q3 | 1385.88 | 8 | مدیریت آبیاری | ||
Q3 | 1385.75 | 8 | تاج خروس | ||
Q3 | 1385.75 | 8 | جو | ||
Q3 | 1385.5 | 8 | خصوصیات کیفی | ||
Q3 | 1385.4 | 5 | کشاورزی پایدار | ||
Q3 | 1385.33 | 6 | رقابت | ||
Q3 | 1385.25 | 8 | جوجههای گوشتی | ||
Q3 | 1385.23 | 13 | کارایی مصرف آب | ||
Q3 | 1385.2 | 5 | عمر انباری | ||
Q3 | 1385.0 | 17 | آبیاری | ||
Q3 | 1385.0 | 4 | تجزیه پذیری | ||
Q3 | 1385.0 | 6 | خشک کردن | ||
Q3 | 1384.8 | 5 | بهره وری | ||
Q3 | 1384.75 | 4 | برنامه ریزی خطی | ||
Q3 | 1384.75 | 8 | دما | ||
Q3 | 1384.75 | 4 | پروبیوتیک | ||
Q3 | 1384.6 | 5 | زردآلو | ||
Q3 | 1384.4 | 5 | آبیاری قطرهای | ||
Q3 | 1384.4 | 5 | دیم | ||
Q3 | 1384.25 | 4 | توزیع اندازه ذرات | ||
Q3 | 1384.17 | 6 | انگور | ||
Q3 | 1384.0 | 5 | جوجه گوشتی | ||
Q3 | 1383.8 | 10 | نخود | ||
Q3 | 1383.4 | 5 | پروتئین | ||
Q4 | 1383.33 | 6 | شلتوک | ||
Q4 | 1383.2 | 5 | خراسان | ||
Q4 | 1382.75 | 4 | آب پنیر | ||
Q4 | 1382.75 | 4 | آبیاری جویچهای یک در میان | ||
Q4 | 1382.0 | 4 | توابع انتقالی خاک |